• Standaard

Past Living Well bij jou? Doe de test!

Denk je er over om te starten met fitness in Gouda of Boskoop? Dan is Living Well dé plek om fitter, sterker of slanker te worden. Wij helpen je niet alleen om zo snel mogelijk je doelen te behalen, maar ondersteunen ook in het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl. Met behulp van bijvoorbeeld gericht advies op maat en de juiste begeleiding gaan wij een stapje verder dan de "gewone sportschool"

Test of Living Well bij jou past!

Denk je er over om te gaan werken aan je gezondheid bij Living Well Gouda of Boskoop, maar weet je niet wat het beste bij jou past? Vul dan onderstaande test in. Wij doen dan ons uiterste best om jou te helpen bij het maken van jouw keuze!

Vul in: Het zijn slechts 5 vragen

Na het invullen van de test zit je nergens aan vast. Het is geheel vrijblijvend en we maken meteen een kennismaking op basis van jouw doelen. Let op! Zelfstandig sporten bij Living Well kan vanaf 18 jaar (met ouders vanaf 12 jaar).

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.