• Standaard

Ervaar Living Well nu met een Proefweek

Ben je er klaar voor om bij Living wel te komen sporten? Wij helpen jou die eerste stap te zetten. Kom Living Well zelf ervaren door middel van een Proefweek. Je kunt maar op één manier kijken of Living Well bij jou past en dat is door langs te komen en de sportschool zelf te ervaren.  Living Well is dé sportschool van Gouda én Boskoop waar je voor een gezond lichaam en geest moet zijn.

In Gouda kun je sporten in 2 vestigingen: Living Well Gouda XL en Living Well Bloemendaal . Bij ieder van deze vestigingen kun je terecht voor de Proefweek. Vul snel onderstaand formulier in en zet die eerste stap richting een gezond en fit lichaam. Bij Living Well staat het deskundig personeel klaar om jou te begeleiden tijdens jouw weg naar een gezond en fit lichaam. 

Start nú met een Proefweek bij Living Well

Stel niet langer uit en start nú met een Proefweek bij Living Well. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Samen sporten bij Living Well in Gouda of Boskoop? Ruime openingstijden en een zeer divers aanbod aan groepslessen zoals Body Pump, Spinning en Pilates maakt Living Well voor jou dé sportschool om naartoe te gaan.

 

Nieuws

  • Tessa's Gewichtsverliesavontuur: Van Start tot Succes

    Ik ben Tessa, 33 jaar oud en ik woon in Gouda. Mijn reis begon toen ik op mij...

    Lees meer
  • Alice's Transformatiereis: Van Nieuweling tot Fitnessgoeroe

    Mijn naam is Alice Levati, 36 jaar oud, en toen ik begon met sporten bi...

    Lees meer
Meer nieuws