• Standaard

Ervaar Living Well nu met een Proefweek

Ben je er klaar voor om bij Living wel te komen sporten? Wij helpen jou die eerste stap te zetten. Kom Living Well zelf ervaren door middel van een Proefweek. Je kunt maar op één manier kijken of Living Well bij jou past en dat is door langs te komen en de sportschool zelf te ervaren.  Living Well is dé sportschool van Gouda én Boskoop waar je voor een gezond lichaam en geest moet zijn.

In Gouda kun je sporten in 3 vestigingen: Living Well Gouda XL, Living Well Bloemendaal en Living Well Goverwelle. Bij ieder van deze vestigingen kun je terecht voor de Proefweek. Vul snel onderstaand formulier in en zet die eerste stap richting een gezond en fit lichaam. Bij Living Well staat het deskundig personeel klaar om jou te begeleiden tijdens jouw weg naar een gezond en fit lichaam. 

Start nú met een Proefweek bij Living Well

Stel niet langer uit en start nú met een Proefweek bij Living Well. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Samen sporten bij Living Well in Gouda of Boskoop? Ruime openingstijden en een zeer divers aanbod aan groepslessen zoals Yoga, Spinning en Pilates maakt Living Well voor jou dé sportschool om naartoe te gaan.

Let op! Zelfstandig sporten bij Living Well kan vanaf 14 jaar.

 

Nieuws

  • Zo ziet onze club er nu uit!

    Heb jij onze club alweer bezocht? Lekker sporten in de Milon Cirkel, FitGirlL...

    Lees meer
  • Bekijk nu jouw favoriete online les via Living Well Online!

    Bekijk nu alle online lessen via Living Well Online! Klik hier om naar Liv...

    Lees meer
Meer nieuws