• Standaard

TedXGouda Salon Living Well

Zaterdag 12 oktober van 15:30 uur tot 18:30 uur host Living Well een TEDxGoudaSalon, bij Living Well XL. Het onderwerp Happily Healthy sluit perfect aan bij de missie van Living Well om zoveel mogelijk mensen in Gouda en omgeving gelukkig en gezond te maken en te houden.

TEDxGoudaSalon staat voor discussie, samenbrengen van mensen in intieme ruimtes en die uitnodigen om dieper in te gaan op een onderwerp en idee. Door de keuze van een specifiek thema zijn mensen gefocust en dat weerspiegelt zich in een open sfeer. De combinatie van TED talks op video en live sprekers draagt verder bij aan de dynamische setting van de TEDxGoudaSalon.

Happily Healthy brengt een focus op wat het betekent om gelukkig gezond te zijn.

  • Wat is goede voeding?
  • Hoe overwin je jezelf zonder over de schreef te gaan?
  • Blijf je langer leven door regelmatig te sporten?

Antwoorden op deze en andere vragen komen op 12 oktober tussen 15:30 uur en 18:30 uur aan bod. Via sprekers, TED talks, en discussie gaan we in op ideeën die het waard zijn om te delen rondom het thema Happily Healthy. 

Jij kunt nu jouw ticket(s) bemachtigen. Er is beperkt ruimte, dus wees er snel bij! Tickets kosten slechts 10,- euro en zijn nu via onderstaand formulier te reserveren. Na het reserveren van je ticket ontvang je alle informatie over het event en een link om je ticket te betalen.

  • * velden zijn verplicht.


Meer weten over TedXGouda? Kijk op de website van TedX Gouda of bekijk onderstaande TED talks om geïnspireerd te raken.


Nieuws

  • Protocol Fitness en Lessen Outdoor

    We hebben ontzettend veel zin om jullie te ontvangen bij onze Outdoor Fitness...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.