• Standaard

Ervaar Living Well nu met de Proef 7-Daagse

Ben je er klaar voor om bij Living wel te komen sporten? Wij helpen jou die eerste stap te zetten. Kom Living Well zelf ervaren door middel van de Proef 7-Daagse Fitness. Je kunt maar op één manier kijken of Living Well bij jou past en dat is door langs te komen en de sportschool zelf te ervaren.  Living Well is dé sportschool van Gouda én Boskoop waar je voor een gezond lichaam en geest moet zijn.

In Gouda is er keuze tussen 3 vestigingen: Living Well Gouda XL, Living Well Bloemendaal en Living Well Goverwelle.Bij ieder van deze vestigingen kan je terecht voor de Proef 7-Daagse. Vul snel onderstaand formulier in en zet die eerste stap richting een gezond en fit lichaam. Bij Living Well staat het deskundig personeel klaar om jou te begeleiden tijdens jouw weg naar een gezond en fit lichaam. 

Start nú met de Proef 7-Daagse bij Living Well

Stel niet langer uit en start nú met de Proef 7-Daagse Fitness bij Living Well. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Samen sporten bij Living Well in Gouda of Boskoop? Ruime openingstijden en een zeer divers aanbod aan groepslessen zoals Yoga, Spinning en Pilates maakt Living Well voor jou dé sportschool om naartoe te gaan. Alle nieuwe leden starten met een Proef 7-Daagse. 

Nieuws

  • De leukste bootcamp van Gouda

    De temperaturen stijgen weer wat betekent dat de zomer er weer aankomt! Het d...

    Lees meer
  • Het nieuwe trainen: Funxtion

    Sporten saai en stom? Echt niet! Kom nu trainen in ons funxtion programma en ...

    Lees meer
Meer nieuws