• Standaard

Nieuwe maatregelen en Pure Lucht in alle clubs

Via dit bericht laten we je weten wat het laatste nieuws voor gevolgen heeft voor het sporten bij ons in de clubs. Ook wij zijn geschrokken van de aanscherping van de maatregelen in Nederland en we leven enorm mee met de mensen die direct geraakt worden in hun werk en/of dagelijks leven.

De sportclubs mogen voorlopig open blijven en daar zijn we super blij mee. Dit voelt voor ons als een erkenning voor ons werk waar we dagelijks mee bezig zijn: Mensen helpen met het werken aan hun gezondheid!

Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat bij een eventuele volgende stap terug ook wij nog harder geraakt zullen worden. Daarom voelen wij ons genoodzaakt om een aantal extra maatregelen te nemen zodat wij ook blijven meedragen aan het terugdringen van het virus. Vanaf morgen, donderdag 15 oktober, nemen we daarom de volgende maatregelen:

-Kleedkamers (inclusief sauna's) op alle clubs gaan dicht.

-De KoffieCorner kan niet meer worden gebruikt, alleen water tappen in een bidon blijft mogelijk.

-Inschrijven voor je sportbezoek (fitness, milon en groepslessen) via de lessenplanner is verplicht.


Uiteraard blijven de basisregels extreem belangrijk:
Blijf thuis als je klachten hebt, houd overal 1,5 meter afstand en draag als je dat fijn vind een mondkapje.

Daarnaast is het enorm belangrijk om voor en na je sportbezoek je handen te desinfecteren, altijd een schone handdoek bij je te hebben en bij binnenkomst in te loggen met je ledenpas. Vergeet ook niet om een bidon mee te nemen, nu het niet meer mogelijk is om een bekertje drinken te pakken. De toiletten blijven open en het gebruik van de zonnebank blijft ook mogelijk.

Groepslessen
Er was even onduidelijkheid over het doorgaan van groepslessen. Deze mogen we blijven geven met een maximumaantal van 30 personen in een les. Om ervoor te zorgen dat er minder mensen tegelijkertijd in de club zijn hebben we de start- en eindtijden van de groepslessen gedeeltelijk aangepast. Kijk op onze website of op de lessenplanner of dit geldt voor de lessen die jij volgt. Naast de aanpassingen van de tijden hebben we ook een aantal lessen toegevoegd aan het rooster zodat we meer mensen blij kunnen maken. Houd de Facebookpagina van de club waar je sport in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Om zoveel mogelijk ruimte te houden in de lessen voor iedereen vragen we je vanaf nu per sportbezoek niet deel te nemen aan meer dan één les. Samen=Sterker!

Living Well Clubs worden de veiligste clubs van het Groene Hart!
Als club van de stad willen we voorop blijven lopen en meegaan met de laatste ontwikkelingen. Komende weken wordt er in alle clubs een revolutionair luchtreinigingssysteem geïnstalleerd. Dit gaat ervoor zorgen dat onder andere 97% van de virus- en fijnstofdeeltjes in de lucht worden geneutraliseerd en uitgeschakeld. We houden hiermee onder andere de verspreiding via aerosolen van virussen zoals corona tegen. Mensen met hooikoorts, astma, COPD of allergieën zullen ook direct merken dat de lucht schoner is. De lucht in de club wordt zelfs schoner dan buiten, waardoor we ook de ramen en deuren niet meer constant open hoeven te zetten. Wel zo fijn met de winter op komst! Ook alle groepsleszalen worden uitgerust met het systeem. Bekijk onderstaande video voor een verdere uitleg van de werking van het systeem. Kijk voor meer informatie op http://www.purelucht.nl


Wij hopen je snel weer te zien in de club. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,

Team Living Well

Nieuws

  • Nieuwe maatregelen en Pure Lucht in alle clubs

    Via dit bericht laten we je weten wat het laatste nieuws voor gevol...

    Lees meer
  • Zo ziet onze club er nu uit!

    Heb jij onze club alweer bezocht? Lekker sporten in de Milon Cirkel, FitGirlL...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.