• Standaard

Lockdownmaatregelen

De afgelopen periode hebben we keihard ons best gedaan om een omgeving te creëren waar jij veilig en verantwoord kan sporten. Sporten met minder mensen om je heen in schone lucht waar 97% van de bacteriën en virussen geneutraliseerd en gedood wordt. Dit alles met als doel om de club open te houden en jou te helpen met je gezondheid, weerstand en het behalen van je persoonlijke doelstelling. Want ook jij weet als geen ander hoe belangrijk sporten voor je is. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Helaas hebben we zojuist te horen gekregen dat we wederom gedwongen worden om onze clubs te sluiten, tot 19 januari 2021. Juist nu we alles zo goed voor elkaar hebben. Een enorme teleurstelling voor ons allemaal, maar we hebben geen andere keuze.

Samen=Sterker
Omdat we je dit jaar niet meer op de club zien, willen we je via deze weg enorm bedanken voor je steun afgelopen jaar. Door onze krachten te bundelen hebben we het dit jaar gered en we hebben er vertrouwen in dat we ook deze tweede lockdown met zijn allen door gaan komen. Dit betekent natuurlijk niet dat we stoppen met jou te helpen. De komende vijf weken gaan we samen aan de slag om jou thuis te helpen met sporten of misschien wel je voeding.

Ben je lid? Houd je mail dan goed in de gaten!

Groeten,

Team Living Well

Nieuws

  • Lockdownmaatregelen

    De afgelopen periode hebben we keihard ons best gedaan om een omgeving te cre...

    Lees meer
  • Bekijk nu jouw favoriete online les via Living Well Online!

    Bekijk nu alle online lessen via Living Well Online! Klik hier om naar Liv...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.