• Standaard

Je favoriete club weer noodgedwongen dicht

We hadden gehoopt dat we dit bericht nooit meer moesten maken, maar toch worden we wederom gedwongen om dicht te gaan. De situatie is ernstig en we hebben helaas geen andere keus dan toe te geven aan de nieuwe maatregelen. We snappen dat dit enorm pijn doet bij iedereen, juist nu de feestdagen op komst zijn.

We hadden even nodig om een aantal zaken op een rijtje te zetten. We gaan jou natuurlijk, net als in de vorige lockdowns, blijven helpen met bewegen. We laten je niet in de kou staan!

Althans, figuurlijk natuurlijk! Als de maatregelen het toelaten om buiten te gaan trainen zullen we zeker kijken naar de mogelijkheden. De gemeente en onze branchevereniging zullen hierover snel uitsluitsel geven.

Online lessen en lenen trainingsmateriaal
De komende periode starten we de online lessen weer op. Via Living Well Online kun je natuurlijk nu al de lessen doen die we eerder hebben opgenomen. Vanaf komende week zullen we weer met een nieuw rooster starten zodat jij thuis kan blijven bewegen. Pilates, BodyPump, BodyAttack of BBB van jouw vertrouwde Living Well instructeur!

Om je zo goed mogelijk thuis te laten sporten lenen we wederom trainingsmateriaal uit. We hebben de keuze uit een aantal opties: een BodyPump set, een step of materiaal uit de fitness. Het is ook mogelijk om een Spinning fiets of een roeimachine te huren. Hier vragen we net als vorige keer éénmalig €50,- voor. Tijdens de vorige lockdowns is er helaas veel materiaal beschadigd en/of kwijtgeraakt. We vragen je alleen materiaal aan te vragen als je het echt goed gaat gebruiken en je er met zorg mee omgaat. Zo weten we dat het materiaal zo goed mogelijk buiten de club gebruikt wordt en we het ook weer op tijd terug krijgen als de club weer open mag. Per huishouden lenen we 1 set uit zodat we zoveel mogelijk mensen thuis kunnen gaan helpen de komende periode. Klik hier om via de website materiaal aan te vragen.

Online Personal Training en voedingsbegeleiding
Train jij normaal op de Milon Cirkel of in de fitness en weet je niet hoe je thuis goed kan trainen? Wij hebben de oplossing! Maak een afspraak met je favoriete trainer om de komende periode online (via videobellen) samen te gaan trainen. Jij vanuit huis, wij vanaf de club! Uiteraard kan dit ook met iemand anders erbij, bijvoorbeeld je partner of andere familie of huisgenoten. Klik hier om via de website Personal Training aan te vragen.

Een goede voeding is naast bewegen essentieel als het gaat om het behalen van serieuze resultaten. Al een aantal jaar werken we samen met BenFit, de professionals op het gebied van voedingsadvies in Nederland. Onze gecertificeerde BenFit coaches gaan jou helpen met je voeding tot we weer open gaan. Normaal gesproken kost het BenFit programma €99,-. Dit programma kun je nu gratis doen! We starten vanaf januari zodat je de feestdagen nog even kan genieten. Iets voor jou? Geef je op via de website.
 

Een (extra) cadeau onder de boom!

Geef tijdens de kerstdagen een vriend(in) of familielid een geweldig cadeau voor het nieuwe jaar: 1 maand sporten bij Living Well.

Reserveer via deze pagina je voucher die jij weg mag geven als de club weer open gaat. Vind je het leuk om echt iets tastbaars te geven? Haal je voucher op de club op, dan maken wij er een leuk cadeautje van!

Namens alle medewerkers van Living Well wensen we je hele fijne feestdagen. We zijn super blij dat je lid bent van de club. Blijf gezond en laat ons weten als we iets voor jou kunnen doen!

Groeten,

Team Living Well

Nieuws

  • Woensdag 27 april KONINGSDAG zijn wij gesloten!

    Uiteraard vieren wij ook Koningsdag! Dat wij gesloten zijn betekent natuur...

    Lees meer
  • Zo ziet onze club er nu uit!

    Heb jij onze club alweer bezocht? Lekker sporten in de Milon Cirkel, FitGirlL...

    Lees meer
Meer nieuws