• Standaard

Train jij buiten of online?

Vorige week hebben we te horen gekregen dat we, hoogstwaarschijnlijk, de deuren van onze clubs vanaf 1 juli weer kunnen openen. Over twee weken hopen we dit definitief te horen. Eind deze week verwachten we vanuit onze branchevereniging NLActief protocollen te ontvangen die door de overheid zijn goedgekeurd. We zijn natuurlijk nu al druk bezig om alle clubs gereed te maken voor heropening, wij hebben er erg veel zin in!

De afgelopen periode hebben we je online geholpen om fit te blijven en sinds vorige maand zijn we ook buiten bij Living Well XL en Living Well Boskoop aan de slag gegaan. Vorige week donderdag hebben we een dag heel hard gewerkt om drie grote tenten neer te zetten voor de club in Gouda.

Tent 1: Outdoor Fitness
Tent 2: Groepslessen
Tent 3: SpinningWe zijn erg blij dat we ook met slecht weer, in ieder geval tot 1 juli, buiten kunnen blijven sporten. Inschrijven voor de Outdoor Fitness en lessen kan via de lessenplanner van Living Well XL. Omdat we de enige sportschool in Gouda zijn die het op deze manier aanpakt liggen we logischerwijs onder een vergrootglas. Wij krijgen daarom ook regelmatig controle van verschillende overheidsinstanties. Gelukkig maar, want we willen alles veilig en verantwoord blijven doen. Het is voor ons extreem belangrijk om de 1,5 meter regel te kunnen blijven hanteren en daar zijn we met zijn allen, sporters en medewerkers, verantwoordelijk voor. Vandaar dat we via dit bericht nogmaals oproepen om hier bewust mee bezig te zijn als je komt sporten. Luister ook altijd naar de instructies die je krijgt van medewerkers van de club. Kom jij sporten, kijk dan goed waar je wordt verwacht en kom op zijn vroegst 10 minuten voor de les naar de club! Zorg voor een grote handdoek en een gevulde bidon. Water pakken of naar de WC gaan mag helaas (nog) niet. Hieronder staat een overzichtskaart van de tenten en de ruimtes waar je kunt wachten. Doe dit altijd op 1,5 meter van je medesporters en trainers!Living Well Online
Naast het buiten sporten blijven we, in ieder geval tot 1 juli, online lessen aanbieden. Bekijk hier het online rooster.
We hebben ervoor gekozen om vanaf vandaag alle lessen af te schermen in een apart gedeelte van de lessenplanner. Inloggen in de aparte Online Lessenplanner omgeving kan hier. Zorg ervoor dat je eerst een account aanmaakt via de button 'nog geen account', ook als je al een account hebt voor de lessenplanner van de club waar je sport. Daarna kun je inloggen met je pasnummer en wachtwoord (geboortedatum). Heb je vragen over het gebruik van de online lessenplanner? Stuur een mail naar lwxl@livingwellfitness.nl of bel naar Living Well XL: 0182-689992.Wij hopen je heel snel weer te zien! Heb je je volgende sportmoment al gepland?

Groeten,

Team Living Well

Nieuws

  • Train jij buiten of online?

    Vorige week hebben we te horen gekregen dat we, hoogstwaarschijnlijk, de deur...

    Lees meer
  • Protocol Fitness en Lessen Outdoor

    We hebben ontzettend veel zin om jullie te ontvangen bij onze Outdoor Fitness...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.