• Standaard

De leukste bootcamp van Gouda

De temperaturen stijgen weer wat betekent dat de zomer er weer aankomt! Het duurt nu niet lang meer voor we met z'n allen op het strand, in het bos of gewoon aan de waterkant kunnen gaan flaneren. Tijd om snel dus weer je lichaam in summer shape te trainen!

 

Indoor Bootcamp in Gouda en Boskoop

Je kunt nu bij ons in zowel Gouda als Boskoop in slechts 12 weken tijd je lichaam weer zomerklaar trainen met ons indoor bootcamp programma. Het maakt dus niet uit of de temperatuur ons de komende weken nog even in de steek laat, tijdens onze trainingen sta je droog en warm binnen. De trainingen vinden plaats met wisselende kleine groepen. Bovendien zijn onze lestijden flexibel waardoor het programma in ieders persoonlijke agenda past. Binnen onze indoor bootcamp lessen train je al de spiergroepen, het is dus een full body work-out! De lessen zijn dus zeker intensief, maar vooral ook heel leuk!

 

Interesse in de Indoor Bootcamp van Gouda of Boskoop?

Vraag nu alle (start)informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Nog niet overtuigd? Kom 7 dagen gratis bij ons trainen en ervaar het zelf! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking met ons en de club.

Nieuws

  • De leukste bootcamp van Gouda

    De temperaturen stijgen weer wat betekent dat de zomer er weer aankomt! Het d...

    Lees meer
  • Het nieuwe trainen: Funxtion

    Sporten saai en stom? Echt niet! Kom nu trainen in ons funxtion programma en ...

    Lees meer
Meer nieuws