• Standaard

Geen verplicht mondkapje en niet meer reserveren

Lekker sporten in de fitness, Milon Cirkel of een les, koffie of thee drinken in de lounge en na afloop douchen. Het kan en mag allemaal weer!

Geen verplicht mondkapje en niet meer reserveren
Vanaf zaterdag 26 juni zijn er in Nederland verdere versoepelingen ingegaan. Ook wij mogen als sportschool verder versoepelen. Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht en reserveren, behalve voor de lessen, is ook niet meer nodig, fijn toch?! De basisregel van 1,5 meter afstand houden blijft nog wel even en uiteraard kom je niet naar de club als je klachten hebt of je in quarantaine zit.

Tenten op Living Well XL weg per 1 juli
Vanaf 1 juli gaan alle groepslessen weer terug naar binnen. Een aantal lestijden zal hierdoor veranderen zodat we binnen alle lessen kwijt kunnen. Check de juiste tijden in de lessenplanner van Living Well XL of op deze pagina.

Nieuwe groepslessen in Gouda en Boskoop!
Vanaf juli starten er een aantal nieuwe groepslessen zodat we jou nog beter kunnen helpen. Op woensdagochtend starten we met instructrice Julie op Living Well XL een BodyPump om 9:00 uur en een BBB om 10:05 uur. Op zondagochtend gaat Jelmer op Living Well XL BodyCombat geven met aansluitend een BodyPump om 10:05 uur. In Boskoop gaat Melanie, net als op de maandagavond, twee lessen geven. Op woensdag geeft ze om 19:00 uur BodyPump en om 20:05 uur Pilates. Inschrijven kan natuurlijk via de lessenplanner.

Tot snel op de club!

Nog geen lid van de club? Natuurlijk ben je welkom!

Doe hieronder onze lidmaatschapstest en ontvang direct alle (start) informatie die jij nodig hebt.

Nieuws

  • Geen verplicht mondkapje en niet meer reserveren

    Lekker sporten in de fitness, Milon Cirkel of een les, koffie of thee drinken...

    Lees meer
  • Zo ziet onze club er nu uit!

    Heb jij onze club alweer bezocht? Lekker sporten in de Milon Cirkel, FitGirlL...

    Lees meer
Meer nieuws