• Standaard

Alice's Transformatiereis: Van Nieuweling tot Fitnessgoeroe
Mijn naam is Alice Levati, 36 jaar oud, en toen ik begon met sporten bij Living Well XL, was mijn doel om af te vallen. Na twee zwangerschappen was ik meer dan 90 kilo en worstelde ik met gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk en diabetes. Mijn doel was niet alleen om af te vallen, maar ook om aan mijn gezondheid te werken en wat tijd voor mezelf terug te winnen als moeder van twee kinderen.

Mijn motivatie kwam deels van buitenaf, vooral van mijn man die me aanmoedigde om voor mezelf te zorgen. Na een gesprek met Jannie bij Living Well stond er een stok achter de deur. Hoewel ik aanvankelijk wat terughoudend was, begon ik resultaten te zien en voelde ik me sterker, zowel mentaal als fysiek. Ik ontdekte een passie voor fitness en begon zelfs een opleiding tot fitnesstrainer.
De overstap naar fitness na de miloncirkel was natuurlijk, en met de hulp van mijn trainer, Martijn, kon ik mijn doelen blijven nastreven. Nu, na veel toewijding en training, bereid ik me voor op competities voor de WNBF (World Natural Bodybuilding Federation). Deze federatie staat bekend als een van de weinige waar mensen de wereld van bodybuilding veilig en gezond kunnen ontdekken, omdat alle atleten naturals zijn. Mijn competitie staat gepland op 21 september.
Naast fysieke veranderingen heeft het sporten bij Living Well XL me ook mentaal veel gebracht. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, geniet meer van mijn tijd met mijn familie en voel me ontspannen en gelukkig. Het vinden van een uur per dag voor mezelf heeft mijn leven echt veranderd, en ik geloof dat iedereen die tijd voor zichzelf zou moeten vinden. Het is een investering in jezelf die zich uitbetaalt in alle aspecten van je leven.


Nieuws

  • Alice's Transformatiereis: Van Nieuweling tot Fitnessgoeroe

    Mijn naam is Alice Levati, 36 jaar oud, en toen ik begon met sporten bi...

    Lees meer
  • Meer fitness en Milon op grote hoogte!

    In de maand juni gaan we verbouwen. We gaan nog meer fitnessmogelijkheden ...

    Lees meer
Meer nieuws