• Standaard

Ervaar Living Well nu met een Gratis Proefweek

Ben je er klaar voor om bij Living wel te komen sporten? Wij helpen jou die eerste stap te zetten. Kom Living Well zelf ervaren door middel van een Gratis Proefweek. Je kunt maar op één manier kijken of Living Well bij jou past en dat is door langs te komen en de sportschool zelf te ervaren.  Living Well is dé sportschool van Gouda én Boskoop waar je voor een gezond lichaam en geest moet zijn.

In Gouda kun je sporten in 3 vestigingen: Living Well Gouda XL, Living Well Bloemendaal en Living Well Goverwelle. Bij ieder van deze vestigingen kun je terecht voor de Gratis Proefweek. Vul snel onderstaand formulier in en zet die eerste stap richting een gezond en fit lichaam. Bij Living Well staat het deskundig personeel klaar om jou te begeleiden tijdens jouw weg naar een gezond en fit lichaam. 

Start nú met een Gratis Proefweek bij Living Well

Stel niet langer uit en start nú met een Gratis Proefweek bij Living Well. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Nieuws

  • Protocol Fitness en Lessen Outdoor

    We hebben ontzettend veel zin om jullie te ontvangen bij onze Outdoor Fitness...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.