Heb je ooit geprobeerd om af te vallen, fit te worden of je conditie op te bouwen door op de bank te zitten en Netflix te kijken? Wij durven te wedden dat het niet werkte!

Dit is natuurlijk een extreem voorbeeld, maar wees eerlijk tegenover jezelf: hoe vaak zeg je niet tegen jezelf dat je wil afvallen, je fitter wil voelen en vol energie wil zijn?


De actie om daadwerkelijk de eerste stap te zetten ontbreekt. Jij bent niet de enige!⁣ Denk jij ook:


>> Waarom zou ik er aan beginnen?

>> Laat ik het maar gewoon opgeven.

>> Ik zal altijd blijven zoals ik nu ben.

>> Het gaat mij niet lukken, het zit in de familie.


Stop! Ook jij kunt het lichaam krijgen dat je zo graag zou willen hebben in de Zomer. En natuurlijk ook de rest van het jaar!


Zet nu je gedachtes om in actie en meld je aan. Ga samen met de trainers van Living Well voor jouw ultieme Summer Body!


Dit zijn jouw ingrediënten voor succes!


De eerste stap is trainen. Je gaat 2 x per week trainen met één van onze trainers om snel vet te verbranden en resultaat te bereiken.


Samen met jou stellen we een gepersonaliseerd voedingsschema op waarbij je zelfs aan kunt geven wat je wel en niet lekker vind. Je hoeft niet zelf na te denken wat je moet eten. Je krijgt alles per dag op een voedingslijst aangeleverd, inclusief de recepten.


Om ervoor te zorgen dat je goed gemotiveerd blijft en jij echt het lichaam gaat krijgen wat je wil, krijg je een persoonlijke coach. Samen met je coach bepaal jij de doelstelling die je wil behalen.


Niet goed? Geld terug!

Living Well biedt leden een niet goed, geld terug garantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt.

Sabine, 29 jaar

"Ik ben nu 3 weken aan het sporten en merk nu al dat ik meer energie heb. Ik straal positiviteit uit volgens de mensen om mij heen"

Wouter, 34 jaar

"Ik ben nu 4 weken bezig en al 3 kilo afgevallen. Mijn ideale SummerBody komt al in zicht!"